tisdag 16 mars 2010

Stall-ledig och konstig vecka

Idag är jag stall-ledig. Suddisen tas omhand om Rasmus skötare och B, E har varit ute hos sin egen ponny och min ena tränare rider för min andra tränare, på Zorino. Bra fixat va? *hehe*

MEN jag vet liksom inte riktigt vad jag ska hitta på när jag inte ska till stallet - knäppt så det förslår. Visst finns det tusen saker att fixa här hemma till exempel men hur kul är det på en skala? Om det ändå hade varit lite roligare årstid hade det funnits massa härligt trädgårdsarbete att ta itu med ...

Resten av vecka är lite annorlunda mot vad det brukar vara. I morgon t.ex ska jag inte jobba utan jag ska till naprapaten. Istället ska jag jobba på torsdag. Tjejen som jobbar torsdagar ville byta och det gick ju bra. Det ska bli bra att komma tillbaka till naprapaten för jag fick jätteont i benen idag när jag satt rätt länge, stilla vid datorn :( och jag har dessutom fått jätteont i ett knä - fast det vet jag ju inte om hon kan hjälpa mig med. Jag ska i alla fall nämna det så får vi se.

På fredag kommer hovslagaren och tar hand om den minsta och mittimellan-hästen :) Skönt för dem. Nu åker sulorna av - sulorna som typ inte har fyllt någon som helst funktion på hela vintern då det varit så himla kallt. Nu när de åker av, det är nu de behövs men jag vägrar ha dem på i en hel skoperiod till och i värsta lerperioden. Nix, så blir det inte. Jag hoppar det blir en kort tö-period och att snön försvinner snabbt (man kan ju undra om jag ens har sett mängderna med snö när jag skriver en sån sak ...)

På måndag kommer kiropraktorn ut till stallet och ska ta hand om några av hästarna. Jag har förvaranat om att Kakan kanske inte låter sig "behandlas" av någon främling så det beror lite på hur hon är. Är hon skicklig så klarar hon det nog men annars får det vara för den lilla hästen.

2 kommentarer:

VildeKaja sa...

Hej hopp. Träningen är för Tomas Eriksson (VM-mästaren i fyrspann). Tror du menar Anders Eriksson vah? Han som är en hejjare på tömkörning. :-) Lätt att blanda ihop dom där två. Tomas tar nog bara körekipage annars tack för erbjudandet. Vi lovade bort träningen som tack för hjälp med Vera. :-)

Teija sa...

Ja, den där dagen då det var sju grader varmt kunde jag gott bott i Skåne;)

Hur känns det i din rygg nu? Hoppas det är bättre och att din häst också blir bra. Tur att det finns hjälp att få.

Ha det gott så länge!