onsdag 24 mars 2010

Skrutt

Skruttigt värre är det med "ponnymamman" ... magkatarr för tredje gången sedan jul - INTE bra!
Så idag jobbade jag bara halvdag ute i stallet. Stackars B fick sköta morgonrutinerna själv (fast jag tror hon fick lite fin hjälp av snällaste L). Själv låg jag här hemma och tyckte synd om mig själv ... :(
Vad som inte är bra är att jag blir sämre i ryggen/bäckenet av att sitta/ligga stilla. Jag behöver röra på mig men jag måste också vila så denna f-benade mage kan ta och lugna ner sig lite någongång. Jag är extremt trött på min skruttiga kropp - jag klarar inte den allra minsta lilla psykiska stress, då pajar allt och jag får magkatarr, blir extremt trött, huvudvärk och enorm värk i alla leder i hela kroppen :(
Däremot "vanlig" stress då är det minsann inga problem, jag kan ha hur mycket som helst att göra samtidigt, jag jobbar bara på tills jag är klar.
Ja ja ... jag borde ta itu med källan till problemet istället för att bara lösa symtomen ... dock inte så lätt.

Till roligare saker - hästarna mår bra och lillhästen och hans kompis har fått byta hage tillfälligt. Går nu i en underbar skogshage där det finns massor av skojiga saker att hitta på. Dem får gå där i en vecka sedan kommer hagens ordinarie "ägare" hem igen. Då vet jag inte riktigt var de ska ta vägen, kanske upp i sin "sommar-hage" ... vi får se.

I måndags och igår fick skruttis-pållen Zorino vila och idag red Mills ut en sväng i skogen. I morgon ska jag rida en sväng i ridhuset och känna efter att han är lydig och fin ;)
I morgon är det återigen dags för E att åka till hoppträning hos Jenny - ÄNTLIGEN!

Min kära dotter är inte bara med i dressyrlaget utan också i hopp-laget. DET är riktigt roligt! Så nu blir det 6st tävlingshelger fram till 6 juni. Hon lär ju inte få delta i alla deltävlingar men jag tänkte att vi åker dit och är med på förklassen i alla fall. Alltid bra med tävlingserfarenhet. Kanske vi inte är med på förklassen i dressyrens final för den går i LB och jag är inte helt säker på att hon är mogen för det än.

1 kommentar:

Irene sa...

Krya på dig!