onsdag 16 februari 2011

Till Sofia och Camilla

SJÄLVKLART får ni följa med - båda två!!
Vi känner ingen som har erfarenhet av reg. tävlingar så vi får väl helt enkelt fråga oss fram - hur rutinerna ser ut på en sådan tävling. Kan ju inte vara allt för svårt misstänker jag.
Vi kommer bara ta med en häst så det blir ju inte så mycket jobb egentligen - men det är alltid skönt att vara minst två personer förutom tävlanden själv.

Jag och Emma saknar er (och alla andra) jättejättemycket!!!!! Stall- / hästlivet är sig inte likt och absolut inte i närheten av lika roligt längre. Om det inte vore för Emma skulle jag nog försöka leasa ut min egen häst ett tag :(

2 kommentarer:

Freppsi sa...

Det är ganska intressant att man gör så olika i olika distrikt. Jag tycker er indelning är bättre - vi har alltid tyckt att skillnaden mellan div 2 och div 1 var så stor, men det har ni ju lyckats lösa bra, tycker jag!
Apropå reg tävling så antar jag att det som skiljer är att det finns vet besiktning på plats och att alla måste besiktiga/visa sin häst/ponny innan start - för jag antar det är hoppning ni skall tävla i?? Om det inte också är olika i olika distrikt? I dressyr finns inte vet besiktning..

Sofia sa...

Ja, vad kul!! :D

Tråkigt att läsa om det sista stycket:( <3 Men nu får vi ta igen lite tid!