söndag 20 februari 2011

Lilla grå

Jösses denna blogg har blivit värsta gnäll-muren :(

Idag mår i alla fall Nido mycket bättre. Tempen har sjunkit undan för undan under dagens lopp och för någon timme sedan, när vi var där på en sista check, var den nere i under 38 och då är det definitivt ingen feber längre. Han får gå ut halvdag imorgon.

Kursen för Ann-Sofie Oscarsson, som Cuba deltagit i med sin medryttare, var verkligen superbra. Dock kändes det hela tiden som man var så himla ledsen - bara för att Emma inte kunde vara med. Det var så delat - dels är det ju jätteroligt att Cuba får vara med och allt hon fick lära sig och dels så ville jag bara åka hem och gråta för Emmas skull. Jobbigt när man känner så mycket åt båda hållen ...

Cuba och Maja idag :)

I morgon ringer jag en vet ... kan inte bestämma mig för om jag ska ringa vår vanliga eller till kliniken. Det är ju enklare om man slipper åka iväg men jag gillar personalen på kliniken men i och för sig gillar jag vår vanliga vet också.

På tisdag åker vi till Fredrik Böhling-träning men det får ju bli med Cuba istället för med Nido. Vi har också avanmält tävlinge på Eskilstuna (där Emma skulle ha debuterat i 1m) för det känns inte sjysst mot vare sig ponny eller ryttare att inte hinna förbereda sig ordentligt. Han måste ju få en chans att verkligen bli helt bra OCH hinna med att träna ett antal gånger. Det finns en ny chans den 13 mars ... men då är det dressyrtävling den 14 mars inbokat ... så vi får se.

1 kommentar:

Moa N sa...

Det är okej att gnälla ibland. Den lilla bruna (tänker alltid på Cuba som "den lilla bruna"... :p ) ser i alla fall hur fin ut som helst, hon och Maja verkar trivas tillsammans. Såg ju bilderna på Facebook också.

Förresten förstår jag att ni inte trivs i stallet, jag trivs inte heller på det stället, de gånger jag har varit där. Inget Pernilla-ställe.

Håller tummarna för att ni hittar vad som knasar med Nido!

Nu ska jag sluta spamma din blogg. Baför att jag är hemma och är sjuk. SÅ tråkigt. Som du tyvärr vet. :p