måndag 28 februari 2011

Nu kan jag berätta

Jag har blivit erbjuden att dela ett 10-hästarsstall med en kompis. Det finns som sagt 10 boxar och det finns möjlighet att ha lösdrift. Det finns en ridbana och ett ridhus (typ 16x36), jag kommer vara med och påverka alla rutiner kring hästarna. Visst kommer det bli mycket jobb men det gör mig ingenting. Stallet ligger ca 15 min bilväg hemifrån men har tyvärr inga kommunala förbindelser. Allt har stått tomt i ett par år så det är massor med jobb initialt. Vi ska ägna hela den här veckan åt att fixa och dona och så flyttar hästarna in till helgen. Hon har fyra egna och två av dem står just nu på Gotland och kommer hem först om några veckor. Vi ska också ta hem Kakan och hennes b-ponny (som står på samma ställe som Kakan) och det gör vi om någon månad.
Jag är så glad att jag skulle kunna gråta :D

14 kommentarer:

Sy Emma sa...

åååå va bra, jätte roligt tycker jag och tro att både du och dom fina hästarna behöver detta!!

Vi kommer och hälsar på när ni har kommit till ro på det nya stället
Kram
Bror

Moa sa...

Grattis, vad kul! (: Jag tror jag vet vilket stall det är.. (är det det som ligger ett stenkast från Ru..?). Fota massvis!

Maria sa...

Åh vad härligt att det löser sig för er!! Så glad för din skull!!!

Annette Wallenius sa...

Vad kul det låter! Att få starta från scratch liksom.
Puss å kram

Moa N sa...

Oj! Vilken grej! Grattis, och jag vill komma och hälsa på! Jag kan till och med komma och städa lite, om ni behöver hjälp. Behöver komma bort från datorn. :s

Anonym sa...

Åååå vad kul! GRATTIS :D Vi hör av oss om vi behöver stallplats ;)

Kram Tolla

Anna (Diva) sa...

Vad skönt att höra pernilla :D Måste få komma och hälsa på när ni har kommit till rätta! Kram från Anna :)

Tessi sa...

Vad roligt för er:) Ett stort GRATTIS!

Kram Tessi

Amanda sa...

Gud vad underbart! Följt din blogg i över ett halvår och kollar varje dag. :) Vad skönt att det äntligen har ordnat sig, hoppas ni ska trivas i nya stallet! Kram på er! /Amanda

Helena sa...

Kul! Grattis!

Ullis sa...

Åh vad härligt!! Så jättekul! Vad skoj att Kakan får komma hem till sin familj igen. :)
Stort grattis och lycka till med alla förberedelser!

Maria sa...

Gud vad kul, jag blir sååå glad för eran skull! Och lite avis, jag skulle oxå vilja ha ett eget ställe;-) Men som sagt superglad för er skull!!!

Pia Lundstedt sa...

Stort Grattis! Jag önskar er all lycka med stallet och hästarna! Kommer ni bara ha era egna hästar där eller kommer ni att ta in andra?

Kram // Pia

Viveca sa...

Har läst ikapp litet. Vad roligt med ett eget stall. Det kommer bli jättebra tror jag. Att bygga hage när det fortfarande är tjäle verkar tufft. Skall läsa lite mer och återkommer med fler kommentarer. Kram och Lycka till!