lördag 26 februari 2011

Provocerad

Jag erkänner jag är väldigt provocerad av anonyma kommentarer - detta är MIN blogg - JAG skriver exakt VAD JAG VILL här!!!! Kan vi ha det helt jävla klar för oss!! Tycker du inte om det som står här - strunta då i att läsa den!!

Jag började den här bloggen för att en del av släkt och familj inte bor så nära - ett sätt för dom att följa oss i vår vardag. Nu skriver jag bloggen lite som en dagbok. Ganska kul att titta tillbaka och se vad man hade för sig.

Vill du mig något - på riktigt - skriv då vem du är och hur jag når dig så har jag gärna en diskussion med dig om t.ex stroppiga dressyrtanter. Dessutom kan vi diskutera varför jag står med mina hästar där jag står och vilka alternativ jag har.
Ni som känner mig vet att nu ryker det ur öronen på mig haha

6 kommentarer:

LisaFlisa sa...

Verkligen!
Och vi långt bort uppskattar ALLA inlägg från dig. Och vi betackar oss för inlägg som gör dig ledsen. Läs någon annan blogg isf.
Heja dig P! Du är bäst!
Kramar :-)

Pia Lundstedt sa...

Hej Pernilla! Ja.. vad ska man säga. Det finns folk till allt! Jag vill bara säga att jag läser din blogg varje dag! Och jag tror att det finns fler som gör det. Om det nu är EN av alla dina läsare som har åsikter om det du skriver, så är det DEN som är en fullkomlig idiot! Idoten ifråga har ju då inte fattat varför man har en blogg!
Jag tror att den handlar om att den människan är avundsjuk på dig Pernilla! Din blogg innhåller sällan missnöje och gnäll (på senar tid har det dock kommit lite, men det förstår man!) Din blogg handlar om roliga saker (oftast), om glädje, om mamma och dotter, hästar.. ja allt som är roligt.
Fortsätt skriva Pernilla, låt inte EN människa förstöra för dig. Deleta dom kommentarerna utan att läsa dom. Skit i idioten!

Tack för en fin blogg, med massor med spännande läsning. Och du skriver så bra! (Aldrig funderat på att skriva en bok?)

Stor kram! // Pia

Maria sa...

Håller med ovanstående skrivare! Fortsätt blogga du, jag läser oxå din blogg varje dag.
Kram på dig!

morsan sa...

Stå på dig lilla älskling. Jag tror också på avundsjuka. Jag brukar också säga "att det finns folk till allting". Massor av kramar från oss också inte så långt borta.

mikiss sa...

Det där är svårt Pernilla men då måste man nog "begränsa" sin blogg med tex lösenord om man endast vill ha den som en dagbok med endast nära och kära som kan läsa/kommentera. Jag vet att det är svårt men både du och jag vet att du är en seriös hästmänniska och du behöver inte ta åt dig av sådana kommentarer. Människor som skriver så där uppmanas när du blir arg på dem.

Jag rå-diggar i alla fall din blogg, keep on blogging :)

kram

Ullis sa...

Jag tror faktiskt likadant som de övrga. Det handlar säkerligen om avundsjuka gentemot dig. Du är så otroligt ambitiös, arbetar hårt för det du tror på, stöttande (tänker på din dotter) och dessutom skriver du väldigt bra. Varje inlägg är som en liten krönika. Det har jag sagt förut också. :-)
Med andra ord finns det en hel del anledningar till varför avundsjuka uppstår. Naturligtvis är det INTE försvarsbart, men du är nog tillräckligt stark att strunta i de små människorna som bemödar sig skriva skitinlägg.