torsdag 2 december 2010

Reflektion

Jag har gjort en liten reflektion och också dragit en slutsats - när jag skriver om hästarna/träning/tävling m.m så kommenterar mina läsare. När jag skriver om mig själv/personliga saker som inte har så mycket med hästarna att göra - så kommenterar nästan aldrig någon.

Slutsats - mina läsare vill att jag skriver om hästarna och händerlser kring dem och inte om mig själv.

Fast jag tänker ändå slutföra mina 30 dagar enligt tidigare inlägg ....

4 kommentarer:

LisaFlisa sa...

Då ska jag bli bättre på att kommentera när det är om dig :-) För det är minst lika roligt, iaf för mig här på andra sidan!
PoK

Ullis sa...

Fast det är inte mindre intressant när du skriver om dig själv. Jag kan bara tycka det är svårare att kommentera då det blir personligt. Om jag kände dig IRL kanske det hade varit annorlunda?

Nuförtiden har jag varit dålig att kommentera, men jag lovar ingen bot eller bättring! ;)

Skämt åsido. Du har en intressant blogg, men jag som sitter här borta finner det inte alltid det nödvändigt att kommentera. Så det är inte enbart av slöhet. =)
Jag tycker du skriver så pass bra att dina texter "står för sig själva" om man säger så. Nästan som små krönikor.
Att du i din tur vill ha bekräftelse på det du skriver kan jag dock förstå. Jag får lov att bli bättre på att ge bekräftelse! :-)

Sofia sa...

Jag håller med Lisa! Vi får helt enkelt bli bättre på att kommentera :) Jag tror egt att det är hästmänniskor som inte vet riktigt vad dom ska säga när det inte handlar om hästar ;)

PEWS sa...

Haha ni är roliga - jag behöver ingen bekräftelse - jag skriver inte bloggen för att få bekräftelse. Jag skriver den dels för dom i familjen som bor långt bort och dels lite som dagbok. Det var dock en reflektion inte ett löfte om att ändra mig hihi. Faktum är ju att jag länge BARA skrivit om hästarna men så ibland kommer det för mig ett behov att skriva något annat också.