torsdag 30 december 2010

Oj oj

står i valet och kvalet om jag ska ge mig ut i en lååång tirad om hurvida hästen behöver täckas eller inte och när är hästen i hårt arbete ....

Vad tycker ni?

Anledningen: en liten yttepytte skitunge som tror den kan och vet något

Jag borde inte bry mig ... men har ju mitt "lilla" humör att dras med ;)

Fast vid närmare eftertanke kanske det egentligen borde handla om respekt och ödmjukhet och inte alls gå i kllinch över sakinnehållet - där jag ju är 100% övertygad om att jag har 100% rätt. (Inte illa va hihi)
Det trista i kråksången är ju att den enda som blir lidande vare sig det ena eller det andra skrivs här på bloggen eller inte skrivs alls är ju den stackars hästen ... :( och det är jag ju tyvärr inte i stånd att påverka öht.

Eller som B och jag brukade säga - det är ju i alla fall inte djurplågeri (även om det ligger på gränsen).

2 kommentarer:

Johan Asplund sa...

ja du Pernilla, du skall nog inte följa ditt humör för det blir så löjligt dumt och all som påstår att dom har 100% rätt ser jag som 100% dumma.

M sa...

Jag tycker att vi som har förstått det här med hästar och täcken kan hålla det för oss och dela med oss när de som inte förstått till slut kommer fram till att det inte fungerar och frågar! :) Så länge kan de som låter sina hästar ha för lite kläder ha förkylda hästar och de som sätter på täcke efter täcke i onödan (de som det förmodligen finns flest av) låta sina hästar bli småfeta!