onsdag 11 augusti 2010

Stressigt värre

Jösses vilken vecka - ni får förlåta min frånvaro på bloggen.

I stallet denna vecka jobbar vi månd och onsd heldag och torsd morgon. Plus detta har jag min svägerskas arbete att fixa på firman ... liiite stressigt. Som om det inte vore nog så har jag och B ett litet miniridläger för dom minsta tjejerna i stallet. Det är inte så avancerat men det är ändå himla kul att vara tillsammans och göra saker tillsammans i stallet.
I måndags kom det hö och gissa vilka som slet bäst - jo dom minsta tjejerna i stallet :)
I dag har tjejerna fått öva på hoppning och dressyr med de hästar som dem ska ha imorgon - då vi avslutar ridlägret med lite tävling. Och dagen avslutades med att vi tillsammans åt taco i stallet :)
I morgon ska vi som sagt ha lite tävling.

Förutom detta så har jag kontaktat en advokat eftersom tjejen som sålde min häst fortfarande inte vill ge mig resten av pengarna och jag har inte ens fått försäljningskontraktet ... jag undrar om hästen kan räknas som stulen :S
Det är så himla tråkigt - men tur ändå att jag vet att han har det bra.

På söndag är det dags för mig att få rida lektion igen - och jag längtar :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad trist med strul när allt verkade så bra... Hoppas det löser sig!

VildeKaja sa...

du har fått för lite pengar, du har inte fått något kontrakt och du har inte fått någon spec på omkostnader. Hästen är stulen!

VildeKaja sa...

haha, oj vad skarp jag lät där. Hoppas iaf att det ordnar sig till slut. Rätt skall vara rätt och den där personen har gjort fel, inte du!