måndag 23 augusti 2010

Måla

Jag och B håller som bäst på och rustar upp hela hinderparken i stallet - vi målar alla träbommarna i glada, nya och fina färger. Det är hur kul som helst och på lördag ska vi ha tävling. Tänk vad skojigt det blir att bygga en bana i alla fina nya färger :)
Vi har målat i rosa, turkos, vitt, svart, guld och grått. Det blir bara såå fint. Jag ska fota så ni också får se!

Ikväll har jag och E varit på möte med div II-allsvenska-laget. Först träningen är om precis en vecka. Tränare blir Cathrine Persson och det ska bli skoj - E har aldrig tränat för henne.

I lördags var vi iväg och tävlad uppe i Roslagen - strax utanför Norrtälje. Meningen var att E och Kakan skulle starta en LD och en LC. Kakan var seg som tuggummi och både rev och stannade så vi strök oss från andra starten. Han har aldrig rivit på tävling förrut och något kändes inte okej så då är det bättre att åka hem istället. När vi kom hem kollade jag igenom honom ordentligt men jag kan inte se något och han är absolut inte halt. Igår reds han av sin medryttare och jag kollade på - allt såg bra ut. Så han hade kanske helt enkelt en riktigt dålig dag ...
Vi tar nya tag och hoppas att han är lite mer på G när det väl gäller på allsvenskan :)

1 kommentar:

Matilda från stallet sa...

Bommarna och hinderstöden blir JÄTTEFINA verkligen! Superkul att ni orkar fixa iordning allt! :D