fredag 13 augusti 2010

På måndag

åker vi till Mustang och provar ut sadlar till lilla Nido :) Det ska bli jättespännande :) och skönt för Kakan att slippa dela sin sadel med Nido.
Vi har dock köpt en westernsadel till Kakan. Vi fick hem den i onsdags och E provade den såklart med detsamma. Det såg jätteroligt ut med en westernsadel på den lilla ponnyn. Men E sa att han verkade gilla den, E tyckte den var skön.


Jag fortsätter mitt "arbete" med att få mina pengar för Zorino - jag har nu till råga på allt fått reda på att det inte ens finns ett försäljningskontrakt!!! :O
Hur kan man ens komma på tanken att sälja en häst för någon annans räkning utan att ens skriva ett kontrakt. Jag fattar inte hur detta ska gå? Jag vill ju inte på något vis ha tillbaka min häst - han har det så bra man kan där borta i Danmark men för det första vill jag absolut inte bli lurad och för det andra vill jag ha torrt på fötterna utifall något skulle gå snett - SJÄLVKLART måste man ha ett försäljningskontrakt. Allt annat är helt otänkbart!

5 kommentarer:

Ida sa...

Men va!?! Inget kontrakt, de är ju inte vad man väntat sig när man använder en förmedlare som säljer hästar, profersionellt dessutom...

Skrevs det något kontrakt när du lämnade Zorino till "Förmedlaren"?!

Å sa...

Det trista är att du blev rekommenderad detta försäljningsstall:(

VildeKaja sa...

Jag är som du vet flyg förbannad över detta och har god lust att åka 'ner' och trycka upp henne i väggen! :-| - Snygga Kakan ser häftig ut i cowboysare-sadel. :)

Anonym sa...

Fin sadel, men varför?

PEWS sa...

Saraconnemara: bara för att det är kul. Ee å Kakan brukar köra lite "western"stuk ibland - rider i grimma med grimskaft och på lång "tygel".