måndag 12 april 2010

Fredag - måndag

och inte ett endaste blogginlägg ... jösses vad har jag egentligen sysslat med. Jo i fredags hade vi invigning av våra nya, fina soffor. Vi hade fam S över på drink med tilltugg för att fira att sofforna kommit.

I lördags var det stallet på em för vi typ sov bort hela fm *hihi*. Jag red på utevolten tillsammans med B och Rasmus. Det regnade lite smått på oss men inte farligt. Det blev ett ridpass med vanligt bett och en hel del "bråk". Jag känner mig som värsta sortens hemska människa. Det är en kamp hela tiden och så kommer några minuter då och då under passet där han bär sig och jag inte sitter med 100 kg huvud i armarna. Vem kom på att man ska rida med lite skrammel i munnen - min häst är i alla fall 100 gånger mer nöjd med mig som ryttare när han har mycket skrammel i munnen och slipper mina vidriga händer. Så känns det i alla fall just nu!

I söndags blev det massor med pyssel hemma och på tomten och stallet på em. Jag och Emma red på utevolten. Emma hoppade och jag fortsatte kämpa med min häst. Kanske, kanske det blev några fler minuter med nöjd häst denna gång ... men jag är långt ifrån säker.

Som tur är så hade jag idag en helt underbar ridtur i skogen tillsammans med B och Rasmus. Vi red i alla gångarter i ca 1 timme i solskenet. Helt underbart!!

1 kommentar:

Teija sa...

Så där är det allt ibland... man har fullt upp med annat bara!

Nu är det väl inte så dumt att vara hästägare.. det går mot ljusare tider:D

Hm, vad brukar du rida på för bett?

Ha det så bra så länge, kram