söndag 4 april 2010

Appråpå det här med presentationer

Jag har ju, tidigare ägnat lite spaltmeter åt att presentera mina hästar. Häromdagen kom jag på att det kanske skulle passa att presentera teamets mänskliga delar också. Teamet (inte längre men under mina 3 första hästår) bestod av: ponnymamman, ponnydottern och tonårig medryttare (numera extradotter). Ponnymamman får bara en liten del av presentationens spaltmeter för hon tar ändå upp så himmelens mycket plats här.
I vilket fall - ponnymamman är 38 år fyllda, gift med VÄRLDENS BÄSTA man och har två väldigt fina barn. Dels ponnydottern och dels en mycket fin son som är 13 år. Hon har varit tillsammans med sin man ända sedan Dacke dog (eller möjligen lite längre än så) ... eller tja i vilket fall i 18 år, känt honom i mer än 30 år och varit gift i snart 13 år.
Tillsammans, hela familjen, bor dem i en fin liten förort till Svedalas huvudstad, i ett hus som dem "själva" byggt år 2000. I huset bor också, förutom ett gäng dammråttor som flyttat in för gott, dvärgväduren Herr Morris och hans "fru" hermelinen Amy och även hamstrarna Piff och Puff. Ponnymamman jobbar som webbmaster och fotograf på deltid och på deltid som stallpersonal där hästarna bor. Ponnymamman trivs utomordentligt väl med det!

Resten av teamet får egna inlägg med presentationer ... kanske senare idag eller imorgon.

1 kommentar:

Stina sa...

Jättekul att få läsa lite mer om er för en rätt så ny läsare som jag är !! Me like =)