onsdag 7 april 2010

Borta-träning

Igår lånade jag ut min fina pålle till en vän. Hon rider på ridskola och i en specialdressyr-grupp. Så på kvällskvisten (när alla andra i stallet redan åkt hem) lastade jag min häst och åkte iväg till ridskolan. Som hästskötare fick jag med mig bästa Mills. Väl där sadlade vi på och räckte över tyglarna till den väntande ryttaren. Sedan blev det hårdträning i en hel timme.
Zorino hade aldrig haft denna ryttare på sin rygg, han hade aldrig varit på den här platsen och är inte van vid att ridas omkring tillsammans med 7 andra hästar/ryttare samtidigt. Man skulle kunna tro att detta ska få honom att i alla fall höja på ögonbrynen (om nu hästar gör sånt - men ni fattar) - men icke, inte min finaste lilla Zorino inte. HELT lugn, cool och avslappnad hela tiden. Det var så himla kul att se. Jag tror inte jag behöver vara orolig över framridningsbanor i framtiden i alla fall ;)
Träningen gick bra, Zorino skötte sig, ryttaren tyckte om honom och red honom jättebra trots att hon som sagt aldrig ridit honom förrut. Men så har hon ridit många olika hästar i över 30 år också :)

Något annat som var fantastiskt kul var att jag fick träffa en blogg-kompis IRL. Jag följer bloggen - Varannan dag eller oftare - och har så gjort ett bra tag. Hon följer också min blogg och efter ett tag kom vi på att vi har gemensamma bekanta och gemensamma "områden". Så min vän, ryttaren, skvallrade att jag och Zorino skulle komma igår. Jätte-jättekul att träffa dig!! :D

Bilden är inte jättekul men det blir helt enkelt inte bra bilder inne i ridhus!

1 kommentar:

Teija sa...

Tack detsamma, det var verkligen jättekul att träffa dig och se din fina häst också. Vad cool han är:D

Ha det så gott och gratulera Emma också till den fina insatsen idag!

Kram!