söndag 28 februari 2010

Skojig skogstur

Idag red jag ut tillsammans med B/Rasmus. Vi skulle göra om det skojiga från förra veckan, då vi tog en liten galopp. Redan när sadeln kom på märkte man att Rasmus visste att vi skulle ut i skogen. Han gick med ivriga steg ut ur stallet. På lämpligt ställe fick B och Rasmus vara först och så galopperade vi en kort sträcka. Det var så skojigt så vi gjorde det igen på samma ställe - hihi. Som värsta småbarnen - vända och ta samma galoppsträcka igen men men skoj var det :)
På vägen hem hade B bestämt att hon skulle plocka granris - som hon sätter upp i boxen varje dag åt Rasmus. Hon hade med sig en blå ikea-kasse för ändamålet. Förra gången gick det jättebra för henne att hoppa upp igen och hålla kassen i ena handen. Men denna gång ville det sig inte så jag fick bära hem kassen. Och snälla Zorino tyckte inte det var något att bry sig om alls trots att kassen var full med granris som petade honom i bogen varenda steg.


Nu har den sjuka hästen som bröt ena bak-kotan fått komma hem till stallet igen. Hon är opererad, ett antal skruvar i benet och en stelopererad led. När hon reste sig på uppvaket rev hon upp ett stort jack i ena frambenet som fick häftas ihop. Så nu står hon där i sin box med tre lindade ben varav det ena är jättestort - gipset.

2 kommentarer:

Irene sa...

Tjusig sida!!!!!!!!!!!

PEWS sa...

Irene: Tack :)