tisdag 2 februari 2010

Lite travbommar

kom fram idag. Jag bestämde det redan i helgen, att jag skulle ta fram bommar och trava över. Någonstans måste jag ju börja ... med min hopprädsla. Och att trava över lite bommar ska väl vem som helst klara av, eller hur :)
Och ja, jag överlevde, det var inte ens läskigt. Bara första gången men Millimulls var med mig och peppade. Det är nog inte den snyggaste trav man kan tänka sig men jag gjorde det flera ggr och båda varven. Nästa gång ska jag nog våga lägga dem med lite längre avstånd och våga galoppera över också :)
Här kommer en liten filmsnutt:

7 kommentarer:

VildeKaja sa...

Haha, även här är vi lika. Hopprädd!!! :-D Jag trivs bäst med dressyren .. och körningen.. men vet ju att det är nyttig träning för kusen att få hoppa imellanåt..

Anonym sa...

Vad duktig du är! Det var väl inte så farligt ;)
Kram Tolla

Ullis sa...

Roligt med filmsnutt! Fast den får gärna vara lite längre! Det är så otroligt roligt med levande bilder! :)

Jag tycker du är riktigt duktig som utmanar dig och din egen rädsla. Jag gillar verkligen din beslutsamhet och järnvilja!

Irene sa...

Cavaletti är ju jättebra för alla hästar!

Å sa...

Med den fina takten är det inte svårt:D Nästa gång blir de kanske ett par sockerbitar också....det fixar du!

PEWS sa...

Tolla: Nej det var ju inte så farligt. Men när jag hoppade med Z första ggr var hos Jenny och då VAR det jätteläskigt - det sitter i. Så nu måste jag ta det lugnt och långsamt.
Ullis: Men det var så mycket folk som rörde sig runtikring i ridhuset den kvällen. Vi hade en jättesjuk ponny med feber och kolik som var ute och gick och mängder med folk som kom och gick i ridhuset och pratade om ponnyn. Så därför blev det så himla kort film. Jag har sagt det förrut - med den här hästen vågar jag nog vad som helst. Jag liter verkligen på honom och allt känns bara så himla bra.
Å: Jag "höjde" faktiskt på slutet, alltså ställde sockarbitarna upp men den delen av filmen är så rörig så det kom inte med här.

Ullis sa...

Åh, vågade du höja direkt!? Det var inte dåligt! Fast det är ändå förståeligt med tanke på att du ser så stadig ut. Alltså, du har bra balans. Den inre säkerheten känner du nog av. Du och pålle är en bra kombination. :)
Att du bestämt att det hela får ta sin tid, i din takt är mycket klokt.

Jag förstår. Även om snutten var liten var det jättekul att se!