onsdag 3 februari 2010

Bra, bättre, bäst

Nu har jag tre tränare, tre helt olika personer, tre helt olika sätt att presentera/förklara och tre helt olika fokus - MEN tre lika vad gäller grunden.
Det var, som ni förstår, en bra instruktör och en väldigt bra och lärorik lektion.
Och Zorino skötte sig i vanlig ordning helt utomordentligt.

3 kommentarer:

VildeKaja sa...

Meeen då... berätta vem det är. :-D Är glad att du uppfattar att grunden är samma lika hos alla dina tränare, grunden är nog 'universiell' i alla grenar och inriktningar.

PEWS sa...

Torill: Hihi - det är "bara" Annelie (alltså nuvarande ägaren till stallet). Jag har ju vetat länge att hon är instruktör och tänkt rida för henne men det har helt enkelt inte blivit av plus att jag varit orolig att jag inte skulle gilla hennes stil.

Jo men visst är det så att grunden är lika men alla instruktörer lär ut på olika sätt och jag menade nog mer att deras grundinställning till hur träning ska se ut och hur man beter sig mot hästen m.m att det är lika. Jag har tränat för tränare som är för hårda för att passa mig och min egen inställning.

Irene sa...

Det är jätteviktigt att man har en (eller flera) tränare som man kan lita på. Annars blir det inte bra för varken ryttare eller häst.