tisdag 1 december 2009

Konstigt

Hm ... det blev diskussion om Pignon och hurvida han var så fantastiskt som jag vill göra gällande men inte en ENDA kommentar om Briar .. hm ...

Dem som känner mig bra vet att jag är så grymt imponerad av den hästen och för mig var det en av de största ögonblicken i mitt liv - att se avskedscermonin, den respekten man visade honom genom att inte begära något mer arbete utan bara helt enkelt tacka honom med stående ovationer ... det var stort och vackert!

Men men kanske bara knäppa jag som tycker *hihi*

6 kommentarer:

B sa...

Kanske för att det var så självklart, att alla som hade en åsikt höll med! Ang Briar, alltså. :D

Ang Pignon tycker jag att han är precis så underbart fantastisk som du skriver för att han viger hela sitt liv åt det här. Kliniken gick ju inte ut på att visa hur duktig han är, utan hur snabbt & enkelt det egentligen kan gå till! (För att fortsätta på det ämnet..hihi)

VildeKaja sa...

Jag kan väl bara säga att jag är mycket mer imponerad av Jan Brink. ;-) Briar var ju före sin tid med sina höga knälyft och blev lite av en trendsättare inom aveln. (Det är dock en eloge till uppfödaren och inte hästen i sig) Den som har gjort det verkliga jobbet med Briar är Jan! En häst har inte svårt att göra krumelurer i fritt tillstånd, det är ryttarens skicklighet som gör hela skillnaden. Jag bugar mig alltså hellre djupt för hästens tränare och mentor Jan! =)

PEWS sa...

Torill: Jag håller faktiskt med till 100%. Framför allt att han har ett sånt fint liv, vad det verkar. Att få "avgå" med flaggan i topp :) Fina-fina-fina männsikor som bestämde det :D <3

Moa N sa...

Jag håller med B, alla höll nog med om Briar. :D

Sy Emma sa...

Hej Sys, Vet du vad jag saknar i denna blogg, lite mer om dig och din mysiga familj, nu när vi bor så långt borta måste vi kunna hålla koll på er.

Kram
T

Sy Emma sa...

p.s har du sett min nya blogg?