fredag 4 december 2009

Bra försök

Kakan blir så grymt svettig när vi är iväg och tränar och det tar så lång tid för honom att torka. Det är också jättesvårt att hitta ett ylletäcke till honom. Om någon som läser detta har tips på var jag kan hitta ett ylletäck MED hals i stl 105 eller 115 snälla skriv till mig och berätta!!!
Så idag hade vi bestämt att göra ytterligare ett nytt försök med att klippa honom. Det skulle ju räcka med att bara klippa tre drag på halsen så skulle det hjälpa jätte-jättemycket. Vi proppade öronen fulla med bomull, satte på en sån där "hopp-mössa" och höll för ögonen det bästa vi kunde. Ett, två drag hann jag med innan han hade fattat vad det handlade om och blev jätteupprörd. Vi försökte ett tag till men det gick inte. Vi ska försöka igen om några dagar, om man lyckas göra några drag två-tre ggr så räcker det. Håll tummarna.

Zorino blev vaccinerad idag och det gick som en dans - tur att någon av mina tre hästar tycker det är ok med vetrinären i alla fall :)
Så nu blir det ingen ordentlig ridning på tre dagar - såå tråkigt men men inget att göra åt. I morgon ska vi ta en tur i skogen, bara skritt men ganska mysigt det också.
Rasmus fick både trava och galoppera i ridhuset idag - B löslongerade. Han var såå söt.

1 kommentar:

Sy Emma sa...

Vad bra, med skinkan alltså, ja det andra också förstås bara glada kossor och grisar här med. Bra för karmat, what goes around comes around you know.
Kram T