tisdag 22 december 2009

Söndag

I söndags hade jag en väldigt trevlig stall-dag. Den trevligaste på väldigt länge. Det enda jag behövde göra förutom att motionera min häst var att mocka EN box. Det är inte så vanligt. På lördagen hade jag redan ordnat påsar för några dagar framåt. E var ute tidigare än mig på söndagen så när jag och B kom till stallet var det härligt lugnt och inte så många människor där :)
Ridningen var också HELT underbar. Han var pigg, glad och otroligt arbetsvillig. På slutet av ridpasset lät jag honom galoppera tills han tröttnade - hihi - det har jag aldrig gjort förrut. Allt flöt på bra hela ridpasset igenom förutom att jag valde fel bett - jag red på jaktkandaret men jag trivs bättre med ett mildare bett. Jag skulle vilja hitta ett som ligger mittemellan jaktkandar och vanligt tränsbett. Någon som ett tips?

1 kommentar:

Moa N sa...

Hur ser hans vanliga tränsbett ut? Du kanske kan mixtra lite med vilken typ av tränsbett han har, och se om han svarar bättre (eller sämre... :p ) på någon viss typ? (Tjocklek, två-, tre- eller oledat osv.)