måndag 29 november 2010

Inget blev som tänkt

Så kanske man kan sammanfatta helgen på bästa vis. Visserligen har helgen haft sina ljuspunkter men det blev ändå den absolut tråkigaste Globen-helgen hittills :(
Det bästa var i alla fall söndagen tillsammans med min älskade dotter - man får passa på så länge hon vill umgås med sin mamma. Såsmåningom är det ändå bara kompisar som duger till så där viktiga händelser ;)
Ponnyküren på lördagen var väldigt trevlig att titta på och det var otroligt kul att se finalen av ponnyhoppningen. Duktiga tjejer både i dressyren och i hoppningen. Jag är klart imponerad över att de flesta är i 14-15-års ålder.
På söndagen var det väldigt kul att se kvällsshowen - hoppningen var kul och även stjärnornas hoppning.

Såklart handlade vi en del - bla lite julklappar. Men som vanligt är det enormt trångt inne på annexet och man går där och tänker på Göteborgs-mässan istället. Där finns det väldigt mycket bättre med plats. som jag förutspådde i ett tidigare inlägg så såg det ut att säljas enorma mängder täcken -hihi. Själv handlade jag ett rätt så trevligt stalltäcke på Sjöhagen till Nido. Det har visserligen inga maggjordar men sitter ändå rät hyffsat. Trycker inte på manke och bogar som täcket innan gjorde.

Idag när vi kom till stallet så var det minus 14 grader och vi gjorde misstaget att inte kolla om vattnet i spolspiltan hade fryst - släppte ut alla hästarna och upptäckte sedan att det faktiskt fryst. Så vi stängde alla dörrarna men när vi åkte hem hade det inte tinat. Förhoppningsvis tinar det under kvällen/natten nu när alla hästarna är inne.

Min lilla ponnyskrutta och hennes hagkompis sprängde hagen idag - antagligen blev de skrämda av något för dem hade med sig mängder med tråd och stolp ut ur hagen :(
Så resten av dagen fick dom gå på lilla volten och det får dom nog göra några dagar innan vi hinner fixa.

Inga kommentarer: