tisdag 11 maj 2010

Jenny-träning och hejdå

Idag har vi varit hos Jenny och tränat igen men nu var ordningen återställd och rätt ponny på rätt plats ;)

Jag pratade rätt mycket med en av mammorna så jag missade lite i början på träningen men det verkade gå strålande för E och Kakan. Med andra ord gjorde det inte så mycket att mamma var "upptagen". På slutet skulle dem hoppa två oxrar och något annat. Jenny ber oss mammor att höja, tre hål ... hm redigt högt. Ja och det var det - 95 cm. Kakan vägrade flera gånger och gjorde något han aldrig gjort förrut - han väjde åt sidan. Nu har E lärt sig sätta sån press på honom framåt och över så han tar den enda utvägen han kan se - åt sidan. Men när Jenny sänkte frambommen till 90 så gick så bra så att hoppa :)
Dom hoppade denna "bana" tre ggr och sedan var det trött ponny och trött ryttare. Avskrittning ute i solen efteråt.


I morgon-bitti åker jag och ponnydottern iväg till sommarstugan. Där träffar vi bästaste bror och bästaste svägerskan. Vi ska också iväg och kolla in Kakans halvbror eller halvsyster ... om nu Kakans mamma fölat än. Vi får se. I vilket fall ska vi träffa henne och Kakans uppfödare. Det ska blir såååå roligt!
Vi kommer hem igen på söndag - så det blir 5 hästfria dagar (om man inte räknar in andras hästar då såklart) och faktiskt ska det bli skönt.
Hästarna tas om hand på bästa vis av dom allra bästa - B och Millimulls - tusenmiljoner tack till er!!
När vi varit hos Kakans mamma så skriver jag såklart här om det och OM hon har fölat så lägger jag in bilder men annars så tror jag att jag tar lite blogg-semester några dagar. Ha det så gott allesammans :)

1 kommentar:

Ullis sa...

Vad spännande att få träffa Kakans uppfödare!
Ha det nu så bra i stugan! Vila upp dig ordentligt nu när du har bästa hästvakterna! ;)