onsdag 5 maj 2010

Hoppning och nya vänner

Ponnydottern är sjuk :( och igår var det träning hos Jenny. Eftersom vi ändå måste betala, alltså även om E inte kan komma, så bestämde jag mig för att åka istället för dottern. Alla andra som såg mig skulle nog inte kalla det för hoppning men i min värld så hoppade jag. En cavaletti hoppade jag i galopp ett flertal gånger i båda varven. Ett lite högre hinder travhoppade jag en gång i varje varv. Det var jättekul och ganska läskigt men det kändes ändå bra och nästa gång vågar jag nog mer :) Däremot undrar jag vem av oss - jag och Zorino - som är mest fjompig?

Idag fick Zorino en ny vän i hagen. Hans gamla vän flyttade i lördags och sedan dess har han gått ensam och inte gillat det. Så idag flyttade Pamir in i Zorinos hage och dem blev bästisar på engång. Zorino lämnade inte Pamirs sida :)

Kolla det här. Jag undrar lite i vilken verklighet lever Svenska Ridsportsförbundet? Alla som varit på en ponnytävling VET att det är så här. Jag tror jag skrivit ett inlägg tidigare om just ponnymammor ... alltså jag hatar dem. Dem kan var så nedrigt vidriga så man vill klappa till dem. Och NEJ jag ska inte dra alla över samma kam - men om vi nu pratar generellt så gillar jag inte ponnymammor.

3 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad du är duktig! Nästa gång vågar du kanske till och med hoppa i galopp!

Helena sa...

Heja! det bor nog en lite hopptjej i dig i alla fall, jag menar E måste ju ha fått generna från någon eller hur?!

Teija sa...

Men vad bra att du kan rida istället. Hoppas att E blir bra snart!

Jag har inte så stor koll på det där med ponnymammor hihi, har väl mest kontakt med er som är trevliga:D Men ärligt talat så har jag hört talas om detta och det är ju inte klokt ju!

Hoppas att du har det bra, kram!