onsdag 30 mars 2011

Bio och veckans planer

Igår kväll blev jag bjuden på bio :D av bästa Sofia, Linn och Erica. Vi såg "I Am Number Four" som var väldigt bra, enligt mig. Kul att göra något annat än jobbet, stallet, middag, soffan m familjen!

I morgon ska jag åka ut och hälsa på min allra finaste goa lilla Sudden <3 och på fredag hoppas jag det blir en tripp ut till gamla stallet och bjuda bästa Bella på försenad födelsedagslunch :)

Fredagen bjuder även på andra roligheter - på kvällen är det pay&jump på Runsten och gissa om det blir skönt att kunna rida ner till tävlingen! Emma och Nido startar 1 m och Emma och Cuba startar 1m. Cuba startar också 90cm med sin medryttare :)

På söndag är det dressyrtävling på Södertälje. Det är första omgången på allsvenskan div III. Jag är lagledare och Emma ska vara med i förklassen så det blir en låååång dag (igen!). Funderar på att köra hem ponnierna efter att Emma ridit klart och innan själva lagklassen börjar. Eller kanske be min kära make - kom just på att Emma och Cuba startar sist i förklassen och sedan behövs ju jag på plats .... hmm, tål att tänkas på. Synd om ponnisarna bara om de ska stå i transporten i flera timmar fastän de kunde vara hemma och leka i hagen.

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh då kanske vi ses imorgon på Runsten! Gustav ska göra sin första hoppstart då :) Han ska vara med i 80 cm!! Jag lovar att komma fram och hälsa om jag ser dig!!!

Lycka till på söndag!!

Mägi sa...

Lycka till på helgens tävling!:-)