söndag 13 mars 2011

Cuba och Emma

Här kommer även hela ritten med Cuba för de som vill se. I protokollet står många ord om att Cuba verkar spänd - själv tycker jag inte hon ser spänd ut (jag som känner henne) men jag antar att det är den lite öppna formen som gör att hon ser spänd ut. I måndags när Emma red gick hon över tygeln HELA ridpasset så det är en enorm förbättring. Emma och Cuba har tränat två gånger den här veckan så det finns definitivt utrymme för förbättringar :D

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Håller med, ser inte direkt spänd ut.
Välvårdad ritt.
Ang. min lilla dam så är det svårt att kortfattat skriva om henne. Men hon har enl. kiropraktikern en gammal skada i bakdelen, som han jobbar med, men inte kan lova några resultat med, dock har det visat sig bli bättre än vad han trodde i början. Hon är och har alltid varit livrädd för allt, allt som man inte ser... En bil med skramlande släpvagn, inga problem, men en vindpust i ett träd skapar STORA spänningar. När hon får panik, kan hon slänga sig in i träd, över hästar eller vad som nu står i vägen.. Hon är väldigt grov vid bogarna och drar xxx-vid i sadlar och är dessutom lite överbyggd, vilket gör att allt åker fram och trycker och hon visar tydligt sitt missnöje.

Mägi sa...

Protokollen stämmer inte alltid, är ju bara en annan betraktares ord..inte så mkt att bry sig om. Jag tycker de är jättefina!:-)

Anonym sa...

Jag tyckte det såg trevligt ut jag...

Kanske E vill kika in hos Nora och tävla om ett fint halsband som hon slitit för att få till pris i sin tävling på hennes blogg?
Kolla:
http://crazyworldmylifee.wordpress.com/2011/03/15/tavling-med-valdigt-fint-pris/