måndag 28 mars 2011

Resultat

I 90cm fick dom till en ganska bra runda - som dock slutade med 24 fel. Tror det var 2 stop, 1 rivning och lite tidsfel på det. Dock ändå rätt så nöjd. Man får ju tänka på att Nido är ung och vare sig han eller Emma har ju så där jättemycket erfarenhet av tävlingar på den här nivån. Det var väldigt skönt att få ett kvitto på att dom ändå är mogna för den här höjden och den här typen av svårare banor.
Nästa start blev 4 timmar senare och då gick det bättre - 1 stop och en rivning men även där tidsfel. Emma stannar alltid upp och låter Nido se på hindret han stoppat på - vilket jag tycker är kanonbra eftersom han är ung. Nido stannade på C-hindret i en trekombination och när dom sedan tog om hela kombinationen så rev han B-hindret med bakbenen.
Nido var extremt på tårna hela dagen. Flög i luften för allt. På framridningen var han ibland knappt ridbar. Anledning? Vet inte alls. Det var jättemycket folk överallt, det blåste jättemycket ... ja jag vet faktisk inte. Men taggad var han i alla fall.

Vi hade fin hjälp i andra klassen av goa Sofia (Suddens Sofia) som kom och hejjade på Emma :) TACK Sofia!
Vi är supernöjda - en extremt låång dag - jag gick nästan 23000 steg - men vi hade roligt och det känns som sagt skönt att veta att båda är redo för det här. Nästa kval är om två veckor och då på hemmaplan :) Vi kommer kunna rida ner till tävlingen :)

Bilder från gårdagen och även filmer (längst ner):
90cm

90cm

90cm

100cm

100cm

100cm (här har vi rivningen)

100cm (här stoppade han först)

Emma och Nido 90cm (LB)


Emma och Nido 100cm (LA)

6 kommentarer:

Maria sa...

Han är så himla fin eran Nido, jag älskar skimlar.

Sofia sa...

Dom va ju så duktiga!! Bara otur att just det läskiga hindret skulle vara med i kombinationen...
Men det var jättekul att komma och titta! :)

Annette Wallenius sa...

Å vad duktig hon är, lilla E :-)
Det ser verkligen helt tufft ut på filmerna.
p&k

Sy Emma sa...

nya färgsättninge var så där va! lite svår läsa.
Man i alla fall. Bilden längst upp är jätte mysig, ser ut som två lyckliga djur (vilket dom torde vara om det är du som sköter om dom)
Kram
Bror

Mägi sa...

Ser roligt ut för båda!

Anonym sa...

På Lb tror jag att Nido inte riktigt visste vart han skulle på första hindret... Jättefin ponny ni har! Han kommer gå långt !