tisdag 8 mars 2011

Det kom ett svar

Följande kommentar ramlade ner idag:

Maria Larsson sa...

Hej!

Du förstår att sådant som du håller på med kan gå till advokat eller polisanmälas?

Mvh Maria Larsson

Hmm ... nu undrar jag - är det mitt ursprungliga inlägg som ska polisanmälas eller någon av de andra kommentarerna? Mitt inlägg är MIN reflektion och berättelse om hur det gick till när jag blev lurad av Camilla Andersson Fuller, Team Caf. DET kan absolut inte polisanmälas. Allt jag har skrivit är dessutom till 100% sant så det kan inte ens kategoriseras som förtal.

Ytterligare kommentarer ramlar lite då och då ner i just det inlägget. Bla följande:

Verkar som ni allihoppa har varit missnöjda med era hästar, men istället för att säga det så skyller ni på dolda fel eller låtsas att hästen var eran bästa vän. Gud så patetiskt, ibland undrar man vilken värld man lever i. Det som ovanstående säger stämmer absolut inte, hela processen förvrids väldigt mycket utav personen. Själv så gjorde jag ett fantastiskt köp på Team Caf, ett köp som jag aldrig kommer att ångra. Camilla är en toppen person att jobba ihop med, en person som man verkligen kan lita på. Har aldrig hört ett ond ord om henne. Så lägg ner med erat skitsnack!! Ni är väl inga 15 åringar heller?

Nädå, jag är inte 15 år. Det var absolut inte något fel på min häst, men däremot på mig. JAG skadade mitt knä och kunde inte längre rida. Ska jag då behålla min häst som sällskap eller? En häst som jag bara 8 månader tidigare hade köpt för dyra pengar. Nä skulle inte tro det. Är det då konstigt att man vill ha betalt för det som man kommit överens om? Nä skulle inte tro det heller. Bara för att just DU inte har hört något illa om henne så betyder väl inte det att hon är en ängel? Att köpa en häst av henne vet jag flera som gjort och som är nöjda. Att sälja en häst via henne är en helt annan sak och jag vet fler som blivit lurade. Så tråkigt :(
Att skiljas från sina älskade djur är jobbigt i sig och att då också bli lurad gör det hela ännu värre.

2 kommentarer:

Inga-Lill sa...

Jag tycker inte du ska svara alls på konstiga kommentarer. Vem är i så fall Maria Larsson? Någon du känner? Du ska stå över sådana fjantigheter.

Marianne J sa...

Polisanmälas? Vem är det som borde polisanmäla vem? Den som blivit lurad eller den som luras?

Jag antar att Maria Larsson syftar på att du som privatperson skulle kunna bli anmäld för förtal. Förtal skulle i sämsta fall leda till att du får betala några ynka kronor som långt understiger rättsprocesskostnaderna. Men förmodligen skulle en sådan anmälan endast leda till att förundersökning läggs ned, då det framkommer att du blivit lurad och i besvikelse skrivit om det på din blogg.

Naturligtvis måste du få visa ditt missnöje över det inträffade. Du känner dig lurad och har rätt att skriva om det på din blogg. Dessutom måste ju någon informera andra om vad som faktiskt kan inträffa. Stå på dig!