torsdag 17 mars 2011

Long time

Jaha vad har jag pysslat med i veckan då? Jo mest har jag pysslat med att pyssla om sonen efter hans operation. Han är svullen i ansiktet och har ont, stackarn :( Fast kanske det har vänt lite nu för inatt verkar han ha sovit ordentligt och det är ju alltid ett gott tecken.

Vad gäller hästar, stall och sånt så har det varit ovanligt lugnt. I måndags var jag helt ledig från stallet - Emma och vår medryttare tog hand om hästar och stall. I tisdags tog Emma med sig en annan kompis till stallet så då fixade jag mockning och mat medans dom red. Och igår var det som vanligt dags för hopp-träning på BRS. Det gick vääldigt bra för båda ekipagen igår. Emma hävdar att ett av hindrena låg på 120cm (vilket hon nog borde ha koll på) ... själv satt jag på läktaren och därifrån får man en mycket annorlunda uppfattning om hur höga eller låga hindrena är. I vilket fall så flög båda ponnysarna över både det hindret och alla andra. Fast Nido rev ... tre gånger igår ... vilket han inte brukar göra. Jag hade satt på honom helt täckta framskydd och han är ju inget fan av skydd på benen så kanske han blev lite slarvig. Banan i övrigt låg i alla fall runt 90-100cm och det känns bra att båda ponnisarna klarar det så extremt lätt på träning för det betyder att dom är mogna för tävling nu :D


På lördag åker vi till Ågesta och startar första hopptävlingen för i år. Emma startar båda i 80cm, dvs LD CR för Cuba och LC (avd B) för Nido.

Idag ska Emma rida dressyrlektion för vår i-stallet-nyinflyttade tjej från Gotland. Emmi som hon heter är uttagen två gånger i EM (fälttävlan) och superduktig.

I morgon rider Emma programridning för Roger Ohlsson på Jursta. Där ska vi också träffa några från laget och se dem rida - det blir trevligt :)

1 kommentar:

Å sa...

Oj, var det så högt? Vi har nog blivit lite "fartblinda"....så länge man inte själv sitter på ryggen..hihi:) Duktiga var de hur som helst:) Tyvärr kan vi inte komma och kolla på lördag, men det kommer att toppenbra!