torsdag 1 september 2011

Ny månad och nya rutiner

Idag stallar vi in hästarna - de har nu gått ute dygnet runt i exakt fyra månader. Jag vill egentligen inte, det är fortfarande fina dagar och nätter men Emma proppsar på att de ska in och sova om nätterna nu när träningar och tävlingar sätter igång. När jag tänker på att det är ca 8 månader kvar tills de får gå ute dygnet runt igen så blir jag ändå lite ledsen. Men men ... det blir nog bra. Vi ska ha Kakan, Nido och Cuba inne i vinter. Qalle får gå på lösdriften, tror han mår bäst av det :) Han trivs verkligen i sin roll som ungponnyfostrare :) och han är bra på det. 


I helgen ska vi flytta in kaninerna också. De skulle ju egentligen må bäst av att få bo ute året runt men det blir lite jobbigt, har vi märkt, att gå ner dit ner och fodra sen när snön kommer. Dessutom blir de så osociala av att bo ute året runt. Det ska ändå bli lite mysigt att få ha dem inne igen.

1 kommentar:

Maria sa...

Jag håller med din dotter och tycker det är skönt att Gustav står på stall nu! Även fast det är tråkigt att det är så långt till nästa sommarbete!!!

Har kommit på att det är ganska skönt med "egen" hage, då kan jag bestämma själv hur mycket hö han ska äta ute osv!!! Och behöver inte bry mig om att hagkompisen inte mockar hage etc!! Nu kan jag bara skylla på mig själv!!! Fast det är ju tråkigt att han inte har en kompis att busa med, men skaderisken blir ju minimal!!!