torsdag 29 september 2011

Haha

Jag har inte fått en enda kommentar på mina inlägg på nästan tre veckor men så skriver jag om en åsikt jag har och då minsann kommer kommentarerna neddimpande haha.


Någon tyckte inte man skulle ha en häst om man inte orkar borsta ... kanske kan bero lite på hur många hästar man måste borsta varje dag. Om jag ska hinna rida - vilket jag tycker är viktigare VISSA dagar så täckar jag hellre hästen så jag slipper stå och borsta bort lera i 20-30 min. De minuterna kan jag istället ägna åt att rida. Andra dagar prioriterar jag att borsta endast och strunta i att rida. Nu har vi inte lera i våra hagar än så detta är ju mest ett hypotetiskt resonemang :)


Jag har typ ryggskott :( Gör så j-la ont så jag håller på och blir tokig. Jag kan inte sitta, bara ligga ner eller stå/gå. Tur jag inte jobbar så mycket på kontor - då hade jag blivit tvungen att sjukskriva mig. I stallet kan jag göra alla sysslor som inte innebär lyfta eller böja mig ner. Jag kan mocka, leda hästar, fixa kraftfoderhinkar och dyl men inte göra hö-påsar, fodra i lösdriften och sådana saker och absolut inte böja mig ner till marken. Det är jättejobbigt :( Jag som äntligen skulle få rida min lilla skrutta idag (Emma har tränat och så behövde hon vila igår) men nä jag tror jag ska avstå faktiskt.
Att sitta i bilen till stallet är max vad jag klarar av :( sen strejkar ryggen.

2 kommentarer:

Annie o Bandido sa...

Hej Pernilla.
tack för ett hjärtevarmt inlägg i min gästbok!! det värmde oerhört tack!! jo du team Caf, det är bara buffel o båg alltihopa jag var där men vände kan jag säga!!!
allt gott Annie o Bandido

Ewa sa...

Jag är ledsen att jag inte skrivit och kommenterat som jag brukat förut. Här har vi haft sommaren från helvetet så min egen blogg ligger också på is för tillfället för jag orkar helt enkelt inte skriva om eländet, men vi kommer tillbaka så småningom. Därför har jag inte heller orkat läsa andra hästbloggar för att jag inte pallat att se så många fina, friska hästar... Ser nu att ni också har haft det tufft, men GUD vilken tur att det inte var fång!!! Har ju haft en fånghäst och vet precis hur kul det är - inte.
Kram på're!!!