tisdag 5 april 2011

Jösses amalia

vad vi har kämpat. Vi upptäckte ju farliga saker i hagarna och var tvugna att på bara några timmar bygga en ny. Vilket vi faktiskt gjorde - vi är bara så bra :) Vi byggde två hagar på tre timmar. Stora hagar - dryga hektaren var. I morse släppte vi ut dem där och jösses vad de sprang. De sprang och sprang och sprang = 3 tappskor på 8 hästar ... rätt så okej ändå ;)


Nido och Candy blev jättegoda vänner - stod och kliade varandra. Båda ponnysarna fick vara nakna ute idag - en så otroligt härlig dag :) När de sprang omkring nakna utan täcke så såg jag att även Cuba behöver lite mer mat. Så nu är jag uppe i 11kg silage om dagen plus befor, Krafft Muskel, havre och lite mineraler. Man märker att man har med unghästar att göra. Hihi.


Film från en stund i hagen:

4 kommentarer:

Millan sa...

Följer jätte gärna med till mälarhöjden den 30onde :)!!

Jätte KRAM! <3

Kerstin sa...

Underbart med barmark och så härligt stora hagar!

Maria sa...

Men gud ni har ju nästan ingen snö kvar, blir avis... Jag vill oxå ha barmark!

Hur många hästar har ni i stallet nu? Härlig hage, bra jobbat!

Maria sa...

Vilken mysig hage! Ja våra är inte kul när det blir lera :( Särskilt inte när man har en häst som verkar tycka rulla är det bästa som finns!!

Tyvärr såg jag inte dig, men jag såg dina ponnisar! Lina som hoppade Gustav hoppade även sin egen i 90, så vi var kvar ett bra tag...