måndag 11 april 2011

En klippa

Idag har jag gjort något fantastiskt roligt. Jag lastade (själv) min häst, tog med sadel, träns och mina ridgrejor och åkte ner till Gnesta och ett stället som heter Hästen är PoÄngen. Väl där lastade jag (själv) ur min pärla och red en dubbel-lektion i AR (Akademisk Ridkonst). Det var bara helt galet kul :)
Först red jag en lektion på en av hennes redan skolade hästar och sedan red jag en lektion på Cuba.
Cuba skötte sig som den pärla hon är hela tiden. Hon blåste lite när hon kom ur transporten för precis bredvid höll några på och sågade med en maskindriven såg och det lät ju lite ovant och läskigt. Men annars - helt cool.
Sedan lastade jag återigen själv henne och åkte hem. Jag har aldrig åkt iväg någonstans helt själv med en häst förrut men det var verkligen inget problem.
Jag är GLAD :D

6 kommentarer:

Maria sa...

Härligt!

Viveca sa...

Åh, vad kul:) Både att lasta själv och att pröva AR. Någon gång...kanske vi gör det med? Det finns så himla mycket man vill göra/testa.

Maria sa...

Åh vad duktig du är! Jag vill också kunna lasta själv (igen). Diraan gick ju rätt på. Men Gustav behöver fortfarande "hjälp", så jag behöver medhjälpare varje gång jag åker iväg....

Anonym sa...

Oj, vad duktig du är! Impad!
/S

Anonym sa...

ÅH vad roligt det låter och vad duktig du är som tar dig för att åka helt själv med din häst!
Vore kul att prova på AR faktiskt...
Ha en fin kväll!

Teija sa...

Hej, vad bra gjort! Var du till Gesta eller?
Kram /Teija