tisdag 19 april 2011

Förtydligande

Jag har alltså INTE!!!!! köpt vår nya ponny av Team Caf - skulle liksom inte finnas på världskartan!!! Han är köpt av Fredrik i Nyköping. Visserligen är han hästhandlare (han också) men jag känner till både hans rykte och jag vet om de som köpt av honom och är nöjda.

Det har kommit upp frågor om VARFÖR vi köpt en till ponny. Varför inte liksom? ;) Emma vill rida mer och tävla mer - och jag vill gärna få lite mer ridtid på min egen ponny. Jag kan inte rida på riktigt på Nido - jag känner mig för stor medans Qalle är mer robust och lätt klarar av mina 60-62kg. Därför har vi köpt en till ponny.

Anledningen till att vi köpte ett "projekt" som någon uttryckt sig är att vi dels inte hade så mycket pengar att lägga på en ponny (och man får vad man betalar för som ni vet) och att vi dels såg potentialen i den här ponnyn. Om vi får ordning på dels lastningsproblemet och dels "uppfostran" så kommer detta bli en guldklimp till i "samligen". Vad gäller uppfostran och hans lite burdusa beteende så är det redan efter en vecka STOR skillnad.

Så nu vet ni det också :)

4 kommentarer:

VildeKaja sa...

Haha, någon läsare envisas med att äta upp dig juh. :-)))) Kör på med era ponnisar, ni gör ett bra jobb och djuren har det toppen hos er!!!!

Anonym sa...

Undrar lite försiktigt var Chrisby tagit vägen...Han skulle ju få komma "hem" igen nu när ni fått tag i ett sånt fint stall?
Skulle iallafall vara jättespännande att få liten uppdatering om hur han har det däruppe i Hudiksvall(var det väl?)...

ida sa...

vill förtydliga att jag inte menade något illa när jag frågade om ponnyn var köpt på teamcaf. jag har som sagt också köpt ponny av fredrik och är väldigt nöjd :))

Jessica sa...

Hejsan,grym blogg!
Undrar lite om Fredrik i Nyköping..Du har möjligtvis inte en hemsida eller dylikt att skicka??
Har letat men hittar inte någon ..

Mvh Jessica