torsdag 11 augusti 2011

Lång tid nu igen

sedan jag uppdaterade min blogg ...


I måndags var hovis i stallet och pysslade om lite hovar. Kakan, Cuba och Nido fick skor. Tyvärr hade Cuba en del sprickor och grejs med sina bakhovar. En sak är säker - jag ska INTE låta henne gå utan skor någon mer sommar! Och tyvärr var Nido hur jobbig som helst att sko. Till slut bad hovis mig att mata honom med hö under tiden han skodde klart. Så jag tror jag tar med mig Nido till klinik nästa gång, så de kan sedera ifall det behövs.


På tisdagen kom vår vet. ut lite "oväntat" och då passade jag på att vaccinera alla mina hästar. vääldigt skönt att fixa det nu innan tävlingssäsongen. Hon kollade även Nido i munnen då han lägger huvudet på sned ibland. Vi har misstänkt att han gör det för att komma undan men bättre vi kollar munnen så vi vet. Inga konstigheter alls så nu vet vi :)


Eftersom de blivit vaccinerade så kunde vi ju inte rida som vi planerat. De fick vila medan vi har sanerat deras boxar. Resten av stallet blev tvättat under tiden vi var i USA så det var på tiden vi tvättade våra. Känns himla skönt när det är gjort. Det sista gjorde vi i dag så nu får de bara stå och torka tills på måndag. Jättebra :)


Vi har även hunnit med lite annat roligt denna vecka. I måndags åkte vi med några kompisar som letar ponny, till Katrineholm för provridning. Det var en jättefin ponny men tyvärr "klickade" det inte mellan ponny och ryttare. Igår gjorde vi ett nytt försök, denna gång i Uppsala - och denna gång blev det KÄRLEK. Faktiskt även från min och Emmas sida. En HELT underbar ponny!!! Så med lite tur så kommer den godingen flytta till vårt stall i månadskiftet :) Hoppas, hoppas!!!


Nu är väskan packad och allt annat fixat inför helgens besök nere i Skåne. Ska bli såå himla roligt :)


"Nemo" (min dator)  följer med så jag bloggar från Ponny Dressyr SM :D:D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt det är att stöta på fler intressanta hästbloggare:) Gillas!

Å sa...

Vi vill ha fullständig rapport:)