lördag 20 augusti 2011

Blött så in i bängen

Jösses så blöta vi var när vi kom hem idag. Vi åkte iväg tidigt i morse för att titta på och hjälpa Jassan när hon startade alla sina ponnier idag på fälttävlan på Runsten. Det började regna redan när vi åkte från stallet igår och det slutade typ 24 timmar senare. 
Nido och Cuba hade regntäcke på i natt men jag hittade inte Kakans regntäcke så han fick gå utan. I morse när Jassan och Mia kom tog de in Kakan så han fick torka lite. Vi tog in Cuba och Nido lite senare.


Jassans första start med Poesi var redan klockan 8 på morgonen. Ca 20-30 min senare gjorde hon hopp-provet. Klockan nio var det dags för dressyr på Andor och ca 20-30 min senare hoppade hon med honom. Efter både dressyr och hoppning låg hon etta på Andor och trea med Poesi. En annan ÅRS-ryttare låg tvåa :)
Vid halv tolv startade hon sin lilla b-ponny i dressyren men i hoppningen var det lite för högt så han vägrade ut sig :( Men de fick fin-fina poäng i dressyren.
Sedan följde några blöta och overksamma timmar innan det var dags för terrängen. Först ut i klassen var Jassan och Poesi. Tyvärr hade Jassan ställt in sin klocka fel så hon red lite för långsamt med Poesi. Med Andor gick hon ut sist och fick till en felfri ritt med bra tid. Hon slutade som etta med Andor och trea med Poesi :) Dessutom blev hon distriktsmästare i Stockholm :) En mycket, mycket rolig tävlingsdag men ack så blöt. När vi kom hem var vi blöta ända in på trosor och bh :(


Som tur slutade det till slut att regna och då släppte vi ut hästarna igen. SMHI har lovat uppehåll hela natten så de får vara ute utan täcke. På måndag måste jag fixa ett regntäcke till lilla Kakan!

1 kommentar:

Millan sa...

Svar: Ska till Sparreholm och träna för honom! :)