lördag 27 augusti 2011

Fattar inte

hur det återigen har gått en hel vecka utan att jag uppdaterat min blogg ... ska jag lägga ner bloggandet eller? Blir så trött på mig själv.


Jaha vad har då hänt ... ja massa saker såklart men när det gäller hästar och ridning så:


I måndags var vi iväg och kollade in en terrängträning på Runstens terrängbana. Min finaste lilla Milli-mulls var där med sin lika fina Lotus-pojke :) Det var jätteroligt att se. Han har aldrig varit på en terrängbana och skötte sig verkligen super. 


På tisdagen fick jag mess om att Milli-mulls blivit översprungen av hästen (absolute inte av illvilja, han blev skrämd) och att hon fick lindrig hjärnskakning :( INTE bra - ta det nu lugnt Millan och vila så det inte blir men av hjärnskakningen!!


På onsdag på dagen åkte jag med en vän upp till Uppsala för besiktningen av den ponny som de hade tänkt köpa. Den gick inte igenom MEN fick ändå följa med hem. De får långa ponnyn tills vidare. Så nu står det en till fin liten ponny i vårt stall :)


I onsdags kväll var det möte i ponnydressyr-sektionen. Jag blev vald till lagledare och vi fick ihop ett fint litet lag. Känns roligt för alla ryttare är verkligen taggade och VILL att vi äntligen ska ta oss till final. Så hoppas hoppas!!


På fredagen hade vi middagsgäster så vi fick skynda oss lite i stallet. 


I dag har vi varit iväg och hopptävlat Kakan - vilket inte gick så bra :( Utesluten ... det blev bara tre hoppade hinder. Nä vi kom nog fram till att lilla Kakis gör sig bättre på dressyrbanan :) 


Hem och fixa MASSOR i stallet, eftersom Mia och Jassan är på fälttävlans- SM så har vi stallet själva. Dock fick jag massa bra hjälp av den nya inackorderingen :) Tack Å!!!


På kvällen idag har vi haft bästa syster-yster med familj på middag :) och imorgon ska jag få sovmorgon. DET var länge sedan. Ska bli så skönt :)


På onsdag är det hoppträning hemma hos oss på vår volt. Allsvenska-laget div II ska ha träning :) Snälla rara Ida kommer och coachar laget. Toppen bra!!

1 kommentar:

Maria sa...

Nä, du ska absolut inte sluta blogga!!! Tänk på oss som gillar att läsa om er... skriv när du har lite tid över, så vi får höra hur allt går, tack!!!