tisdag 16 augusti 2011

Det kommer, det kommer

Rapport nr 2 inklusive MASSOR med fina bilder kommer - jag lovar. Ska bara hinna sitter vid datorn lite mer än 5 minuter ...


Idag har vi varit och tävlat. Vi åkte på kvällsdressyr på Gripen. Emma var anmäld med både Kakan och Ndio. LC med Kakan och LB med Nido. I morse när vi kom till stallet var Nidos ena framben tjockt som ett elefantben :( För några dagar sedan hade han ett sår på det benet som jag tvättade och tog hand om men som nu ändå blivit lite infekterat och svullnat upp :( Jaha så var det bara att stryka honom från tävlingen. Vi fick dock byta så Kakan fick starta LB också.


Det gick vääldigt bra med Kakan i LC - de skrapade ihop hela 67,41% och det är toppnotering med Kakis :) Vääldigt roligt och VINST!
Så här fina var de:

I LB blev de delad tvåa men det blev ingen placering då det inte var så många anmälda. Poängmässigt blev det stoor skillnad - bara dryga 59%. Men faktum är att Kakan inte riktigt orkar formen två program i rad och speciellt inte i LB - där kraven är lite högre såklart. Med lite mer träning så kommer det också. Han har helt klart potential att bli en himla fin dressyrponny i alla fall :)


Emma är i alla fall superdupernöjd med kvällen!! Kakan är bara så himla BRA !!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!!Så duktiga !!

Anonym sa...

åh vad kul! dom är så fina , grattis :D