måndag 2 maj 2011

Om ni visste

hur glada och lyckliga vi är :D
KAKAN är hemma igen!!!! :):):):)

Igår åkte vi tur och retur Norrland för att hämta lilla Kakan och hans ännu mindre polare Pysen. Resan upp gick jättebra (men dock lite väl många kisspauser men men). När vi kom fram gick vi nästan direkt ner i hagen och hälsade på de små liven. Kakan blev skitsur när vi kom ... då blev vi först lite ledsna ...
Sedan blev vi bjudna på lunch av bästa Suzanne som tagit hand om vår små-hjärtan i dryga halvåret. Sen packade vi in alla deras saker i bakluckan på bilen, gick för att hämta småttingarna och lastade sedan in dem. Igen av dem hade blivit lastade på hela tiden men båda nästan sprang in i transporten :)

Hemresan tog orimligt lång tid - och inte blev den kortare av att McD strax söder om Arlanda var extremt underbemannade och det tog mer än en halvtimme att bara få maten. Men hem kom vi ju i alla fall till slut. Väl hemma fick de komma in i varsin box och tugga lite hösilage. I morse släppte jag ut dem tillsammans i den ena skogshagen och de verkade trivas direkt. Lugna och stillsamma har de varit hela dagen och bästa kompisar verkar de vara :)
När Emma kom till stallet vill hon såklart rida. Först borstade hon bort arton kg päls (eftersom han gått på lösdrift i Norrland så kan ni ju tänka er vilken typ av vinterpäls han satt) och sedan ut på ridbanan. Lyckan var total :)

3 kommentarer:

Moa sa...

Haha, när vi åkte med Pricken till kliniken senast så stannade vi också på det där McDonalds:et på tillbakavägen (mot stan) som ligger vid Shell. Vi fick också stå där i 30 min innan vår mat blev klar. De kändes extremt underbemannade. Tror det var 3 pers totalt som jobbade på en drygt halvfull restaurang.

:-D

Anonym sa...

Så Underbart Härligt att han är hemma hos er igen :)
Och jag måste tillägga att Emma är jättefin på honom!!

Anonym sa...

KAKAN! Gulliga Kakan! Ha, ha. Matilda o jag var på samma McD, samma måndag kväll! Seeeg service hade dom, som vanligt. Jag gör alltid samma miss när jag kommer från norr o är hungrig. Snart kommer vi på "kaffe" å hälsar på i ert mysiga stall... //Annelie