lördag 7 maj 2011

Fy skäms

på mig - snart en vecka utan ett enda inlägg :(

Vad har egentligen hänt ...

Vi har återknytit kontakten så sakteligen med våra fina vackraste goa Kakan :D - lyckan är verkligen total. Emma har ridit varanann dag och varanann har han fått vila. Han och hans kompis Pysen går ute dygnet runt i den ena skogshagen och i hagen bredvid går Qalle och verkar i alla fall ganska nöjd.
Emma fick till ett jättefint dressyrpass med Nido :)
På onsdagens hoppträning var Nido så fin att ... ja jag vet inte, han var i alla fall värd miljoner den dagen haha. Nä men skämt åsido - han är tillbaka igen och det är så himla skönt.
Jag och Cuba upplevde ett enormt trevligt ridpass häromdagen. Hon är ju/kan ju vara lite tjafsig i munnen men då var hon mjuk och avslappnad och bar sig själv helt fantastiskt fint.

Natten mellan fredag och lördag fick alla hästarna sova ute och idag på dagen var våra hästar jättetrötta :) så de fick komma in och sova inatt eftersom vi ska tävla imorgon.

På fredagen hjälpte jag en kompis att flytta hennes hästar ... det var en 2-åring och en 20-åring som skulle flytta. När hon köpte 2-åringen, som 1-åring, var jag med och körde (från Öland) och den gången tog det 4 timmar att lasta den då ohanterade 1-åringen. Igår tog det 2 minuter så stod hon så fint på transporten :)
20-åringen däremot var en helt annan historia ...
Nu är dom i alla fall i sitt nya hem och jag hoppas dom ska trivas :)

I morgon är det då dags för lokalhoppning och eftersom Emma och Nido inte tävlat hoppning på länge och han varit ur form så pass länge så skulle hon bara starta LD (det är samtidigt allsvenskans andra omgång för Div III). Eftersom vi ändå ska dit med Cuba som är utlånad till medryttaren så tänkte vi tar med Nido också. Jag meddelade att vi skulle vara på plats hela dagen, till ÅRS lagledare och då visade det sig att dom är ett ekipage kort. Så Emma får vara med i Div III-laget igen :) Jätteskojigt.

Det lär bli en lång men rolig dag :)

1 kommentar:

Maria sa...

Jag blir glad när jag läser din blogg. Och önskar att min dotter oxå skulle "brinna" för hästarna så som jag gör och som din Emma. Men det kanske kommer med tiden, hon är i alla fall inte rädd längre och vill gärna ta hand om lilla-Love och rider ju lektion en dag i veckan.
Nu blev det nästan som ett inlägg, men det var menat som en kommentar, att jag tycker du och Emma har det så bra, njut av det!

Lycka till idag!!!