onsdag 15 juni 2011

Jobbiga dagar

Igår - sista dagen på terminen - ramlade sonen och gjorde illa armen. Idag - första dagen på sommarlovet - satte doktorn gips på sonens arm. Det är fjärde gipset på 1½ år. INTE kul!!

Misstänkt fraktur på båtbenet som sitter i handleden (nära tummen). Man ser inte denna fraktur på vanlig röntgen de första dagarna (upp mot två veckor). Därför gipsar man även bara vid misstanke. Vi fick en remiss till Astrid Lindgren och ska tillbaka för uppföljning där inom 14 dagar. OM båtbenet är trasigt kan det bli fråga om gips i upp till 2-3 månader. Ligger det dessutom fel kan det bli operation.

Om fyra veckor åker vi till Florida. I Florida är det minst 30 gr varm VARJE dag. Hur rimmar det med gipsad arm, tycker ni?

Ni får verkligen ursäkta min extremt dåliga uppdatering men det händer mycket saker nu och alla är inte så roliga. Vad gäller hästarna så går hästlivet sin gilla gång. Cubas sår har läkt ihop till en sårskårpa nu och det känns bra. I morgon ska vi åka tillbaka till kliniken för suturtagning.

Egentligen skulle jag ha varit funktionär vid Runstenshoppet imorgon men eftersom sonen är gipsad vill/kan jag inte lämna honom ensam hela dagen. Emma ska vara funktionär däremot. Det blir nog kul för henne.

På lördag är det tävling uppe i Roslagen. Då startar Emma Kakan i LC och Nido i både LC och LB. Det ska bli jätteroligt.
Och på söndag skjutsar jag henne och Nido till Botkyrka för fem dagars ridläger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Usch vad tråkigt med J! Hoppas verkligen att det inte är båtbenet :/ Skönt iaf att Cubas läknng går bra!

Kram Tolla

Å sa...

Jag har bestämt att det omöjligt kan vara så illa att J måste gå gipsad då vi är i Florida... Någon gång måste väl turen vara på hans sida också...

Anonym sa...

...och förra sommaren gick Nora med armen i gips, men det gick att rida ändå ;-)