söndag 29 november 2009

En förlorad vecka och mycket känslor

Det känns lite som att jag förlorade en vecka. Jag blev jättesjuk och låt helt stilla i sängen i flera dagar, plötsligt hade det gått nästan en vecka - var tog den vägen, liksom?

Egentligen var jag inte riktigt så kry så jag orkade åka till Globen i fredags men herregud har man väntat ett helt år så ska väl inte lite sjukdom hindra en *hehe*. Jag utrustade mig med nässpray, näsdukar så det hade räckt till hela Globen, hostmedicin och mängder med värktabletter och åkte iväg. Det blev en vääldigt lång dag med mängder med upplevelser. Det var helt magiskt att se JF Pignon´s clinic, där han på en timme etablerar en helt magisk kontakt med en för honom helt okänd häst :D Vilken männsika!!

Lite shopping till hästarna blev det också och det är alltid skoj.


När vi åkte hem anade man föga att det bästa var kvar ;)

Jag är så extremt förundrad och så hiskeligt glad över den avskedscermoni man gjorde för Briar. DET var magiskt och jag gråter nästan bara jag skriver om det. Jag grät som en tok när jag var där och såg det hela. Sååå respektfullt och vackert. TACK för att han slapp göra ett "arbete" och visa upp sig och TACK för den oerhört vackra cermonin.
Jag skriver inte mer nu utan låter denna vackra bild säga sitt
:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte skriva om hur avskedsceremonin var för Briar? Jag har inte sett eller hört något om det. :-(

Hur gick han tillväga Pinot för att etablera kontakt med hästarna?

/ Ullis

Anonym sa...

Pignon...ska det självklart stå...sorry! =)

Sy Emma sa...

Hej Syster, snart kommer vi och hälsar på, hoppas ni är friska till dess! Vi längtar efter er. Vi måste planera lite, vem gör vad och sånt. Vem fixar dopp i grytan och aladåben ;-) och viktiast av allt vem trillar köttbullarna.