onsdag 23 september 2009

Tiden tiden tiden

går bara så fort ibland. Och jag kan inte ens säga att den går fort när man har kul för det har jag inte haft. Inte så där jättekul i alla fall. Jag letar fortfarande efter en passande häst/ponny till mig själv. Det finns inga hästar alls, känns det som. I vilket fall inga som passar mig, min plånbok, mina krav m.m.
Jag var ju och provred en welsh cob - den var ... tja ... tråkig är nog tyvärr ordet. Han var superfin att se på och verkade vara en väldigt trevlig häst men absolut inte en häst för mig vad det gäller ridningen. Tungriden och lite tråkig.
Det kändes tråkigt att han var sådan för jag har ju varit så inne på en welsh till mig själv - men jag vill ju typ ha Kakan i stort format. Fast det går ju inte förstås ... synd ;)

Kakan ja, han är så dålig i magen fortfarande - ngt är definitivt i obalans där. Men jag har återigen fått någon dunderkur av vår tränare. Detta är sista chansen - funkar inte detta så ringer jag Marianne.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om de är lös i magen han är så kan de vara jätte farligt. Då de försvinner så mycket vätska ur kroppen på hästen.
Så var jätte försiktiga.

PEWS sa...

Till anonym: Dels vet vi (ser) att han dricker ordentligt varje dag och dels får han en hink på kvällen med pyttelite betfor i massor med vatten (och salt eftersom han inte har saltsten). Så vätskebrist har han inte. Däremot tar det ju på krafterna att vara dålig i magen vareviga dag :(