tisdag 30 juni 2009

Inte mycket att orda om

Värmen och solen håller i sig, vilket jag är mycket tacksam för. Åh vad skönt det är med värme och sol, oj vad man har längtat :)
Dock gör värmen att man inte riktigt orkar ta det där jobbiga arbetspasset på dressyrbanan men hästen ;) - så det blir mest turer i skogen.
I skogen ja, där kryllar det av myggor ... jösses en hel koloni slog sig ner på min mage häromdagen och tog sig små tuggor ... jag är alldeles prickig och det kliar som bara den.
Glädjande nog mår Rasmus mycket bättre men vi kämpar på med att försöka underhålla honom lite (stackarn inte kul att stå inne ensam i stallet hela dagen) och att få i honom all medicin.
****** som äger stallet vill inte köpa in mer hö så vi får själva fixa det. Och hur kul är det på en skala att åka iväg i denna värme, packa hela transporten full med hö för att sedan framme på stallet packa ur transporten och upp på loftet? Det är ju verkligen inte bra för en häst med pågående fång att behöva byta foder ... men vad gör man? Eftersom Nicklas jobbar får jag och B och snälla B´s mamma försöka fixa det själva. Men det ska nog gå.

3 kommentarer:

LisaFlisa sa...

Önskar vi bodde närmare och kunde hjälpa till!
Kramar i värmen :-)

emelie sa...

jag ska också hjälpa till ju!

kramkram :D

VildeKaja sa...

Nämen, skall Pärlviken byta ägare .. IGEN??