måndag 22 juni 2009

En låång dag

Det blev en låång dag. Jag, E, E, E och B åkte den ganska så långa vägen till Sharpman utanför Mjölby för att sommarshoppa lite till våra kära hästar :D
De hade stor utrensningsrea som började idag och vi ville inte vara sist *hihi*. På vägen dit satt det tre "små"-ungar i baksätet och ropade efter McD ... så det fick bli lunch. Vi kom fram vid halv ett och åkte därifrån igen efter 2½ timmes intensivt shoppande ;)
Det blev en del fynd faktiskt - bl. a ett par fina senskydd till Sudden för halv priset. Även ett jättefint hoppschabrak, också det till halva priset. Jag köpte också ett par gula (hör och häpna) benlindor ... det ska bli kul att se om han passar i det.
På vägen hem bestämde vi oss för att stanna på Travbutiken i Mantorp - även den affären var fylld av roliga varor. Där köpte jag ett knallrosa dressyrschabrak som kommer matcha mina lika knallrosa benlindor alldeles utmärkt. Sedan gjorde vi också en avstickare till Berghs slussar strax söder om Linköping. Där strosade vi runt en stund och tittade på båtarna som slussade samtidigt som vi njöt av en glass i den härliga solen - äntligen!! sommar.
Hem den långa vägen och direkt till stallet, med avstickare bara på ICA för att handla lite middag (skinka och potatissallad, avokado och bröd). Väl där lämpade vi av alla roliga saker vi handlat, åt middag och gick sedan ut i hagarna för att visitera våra ständigt-gräs-ätande hästar. En rolig, lång och härlig dag!

Inga kommentarer: