söndag 31 maj 2009

Skura skura och så lite mera skura

Eller nja det ska egentligen vara 4 x skura. Lördag morgon åkte jag och B ut till ga stallet och fodrade 4 hästar, släppte ut dem och påbörjade skura-4-boxar-projektet. Sedan till nya stallet, där hjälpte jag B när hon hade 4 lektioner. Det var jättekul men dock en aningens dammigt då vi inte hade varit där på fredagen och vattnat ridhuset. Så fort alla lektionerna var slut åkte vi tillbaka till ga stallet och fortsatte skura ... *phu*.
Men nu är det gjort, vi har gjort vårt sista stallpass där och det känns onekeligen rätt bra att slippa vara på två ställen samtidigt.

Något tråkigt däremot är ju att nya stallet är sålt och får nya ägare den 1 juli. Det tråkiga i den kråksången är att ägarna ljugit oss rakt i ansiktet ett flertal ggr då vi frågat om en försäljning varit på gång och om det är något jag verkligen hatar så är det lögner. Visst fattar jag att det kan vara svårt mitt i pågående förhandlingar säga exakt som det är när någon frågar men det finns ju andra sätt att hantera en sån sak än dirkta lögner rakt upp i ansiktet.
Så nu får vi se hur det blir med de nya ägarna - kanske vi inte ens har en stallplats snart ...vad vet jag.

2 kommentarer:

LisaFlisa sa...

Nää, usch vad trist!
Hoppas det ordnar sig, annars får du flytta pållarna till landet ;-)
Håll oss uppdaterade!
Massa kramar från väst

PEWS sa...

Lisa: Ja åh tänk om jag kunde det ändå ... :)
KRAM