söndag 24 maj 2009

Check

Flytt - check
25-årsresa med firman - check
1a ritten på PÄRS - check

Ja, så var det massa saker som var avklarade. Flytten gick bra, men var jobbig och pågick en HEL dag. Det började så fint med att vi hade morgonpasset på ga stallet. Vi blev dessvärre lite försenade dit och när vi kom var det redan fodrat så det var bara att släppa ut hästarna. Vi gjorde klart så mycket vi kunde så fort vi kunde och flyttade hästarna i 2 omgångar redan innan lunch. Lunch ja - supergoa, snälla P fixade så vi fick jättegod lunch serverade när vi kom till PÄRS andra gången. Det var skönt och bra att fylla magen med något gott innan vi gick vidare i dagsprogrammet. Inte nog med att vi hade morgonpasset på ga stallet vi hade också eftermiddagspasset så när vi var nästan helt klara på PÄRS var vi tvugna att åka tillbaka och fodra eftermiddag i hagarna. Men när vi kom dit visade det sig att det var EN häst som skulle ha eftermiddagsmat ... trist :( att behöva åka hela den vägen bara för en häst när hela familjen ändå var hemma och lätt hade kunnat göra det. Men men de tog kvällspasset för det hade vi också (ha ha man skratta för mindre eller hur). På kvällen var vi äntligen helt klara, alla hästarna stod och musade på sitt hö i sin nya box och alla vara nöjda och glada.

Det var torsdagen det - på fredagskvällen åkte vi iväg med hela firman på kryssning till finland (tbx på söndagen). Jag hade så ont i min ena axel (förmodligen överansträgning med flyttandet) så hela resan blev lite halvförstörd. Det var en jättetrevlig resa men det kändes tråkigt att inte kunna vara på topp :( - i vilket fall så var det jättegod mat, jättetrevligt sällskap och massa god dricka (läs vin och drinkar hihi).

Idag har jag ridit mitt första ridpass på PÄRS utevolt och det kändes jätteroligt. Min fina lilla häst kändes mjuk och fin men aningens trött. Men men vad kan man vänta. Det roliga med honom var att han i torsdags betedde sig som att han kommit hem :) Han gick bara raka vägen rakt in i sin box och betedde sig som att han alltid bott där hihi. Söta hästen!!

Värre var det för Kakan som var rejält stressad i torsdags men verkar ha lugnat ner sig ordentligt till idag. Skönt!

Inga kommentarer: