onsdag 20 juni 2007

Ändrade förhållanden

Igår sa min ena medryttare upp sig. Så nu är vi bara två kvar ... jag och Moa. När jag berättade detta för Moa sa hon att hon gärna tar två dagar per vecka. Åh vad skönt! Hon är så himla duktig med Sud så det kommer att vara ett ordentligt plus för min ridning att hon rider honom två dar i veckan.

Tiden på ridskolan är slut för Sud´s del. Det har gått jättebra. Han har fått gå mest med lite äldre/bättre ridskoleelever och han har skött sig exemplariskt. Mycket hoppning har det förstås blivit men det tycker han ju om.

T o m med jag hoppade, på sista grupplektionen för min del så hade vi hoppning. Jag provade, fast jag var rätt tveksam. MEN jag vågade och det kände jag mig nöjd med efteråt.

På lördag bär det av till sommarbetet på Öland. Det är med mycket blandade känslor. Visst är jag överlycklig över att få släppa honom på sommarbete, tänk så skönt för honom. Men jag vill ju inte vara utan honom i fem veckor - men men så blir det i alla fall. Han kommer att få det jättebra och jag håller på och suger ut det sista av dessa dagar, tillbringar mycket mycket tid hos honom och bara gosar, borstar mm för att få umgås! I och med att han åker iväg på bete så kommer jag inte att skriva här förrens vi hämtar honom igen. Jag hämtar honom i slutet på juli. Men det kommer en rapport från sjävla betesläppet på söndag.

Inga kommentarer: