onsdag 2 november 2011

Höstlov

Skönt med höstlov :) Jag och Mia har gett varandra lite höstlov, så det är inte bara barnen som har lov :) Vi har delat upp både utsläpp och intag så vi har knappt träffats. Ganska skönt med lite sovmorgon också.


Cuba har fått tre lediga dagar med bara långa dagar i hagen och inget annat - skönt för henne men idag blev det en tur rakt ut i skogen. Emma följde med på Nido. Vi hade jätte-trevligt och hästarna fick lyfta ordentligt på fötterna över stock och sten. Igår hoppade Emma med Nizze för andra gången och han tycker verkligen att det är så himla roligt. Fast han blir rätt stark och lite het men hoppar med jättefin teknik. Den 20e november är det P&J på Runsten och då ska nog Emma vara med på Nizze. 


Igår löslongerade jag Kakan också och det är han så himla duktig på. Det är jättekul men verkligen så länge sedan, mer än ett år. Det är dock en väldigt bra och rolig vintermotion de där dagarna när man inte vill klänga upp i sadeln för att det är så himla kallt så det blir nog mer sånt nu i vinter.


I morgon ska Emma vara stall-ledig och vara med en kompis som fyller år så då är det jag som ska rida Nizze - äntligen!! :D:D


Idag har vi äntligen fått helt klart med länsstyrelsen angående vår ligghall - så nu äntligen ska vi halma upp den och släppa in hästarna :) Nu har det ju inte varit så kallt än men det är lite rått och fuktigt så det blir himla skönt för hästarna att få en halmad ligghall att vara i. 

Inga kommentarer: