måndag 26 juli 2010

Nu är vi hemma igen och nu kanske bloggen kan komma igång igen. Idag har jag jobbat hela dagen och det var såklart jättekul :D
När vi hade släppt ut alla hästarna red jag och B ut en sväng i skogen. Nido var pigg och glad men fick vid ett tillfälle för sig att han skulle vända hem igen 'haha' knäppa häst. På eftermiddagen åkte jag hem och hämtade Emma. Hon red ut en sväng på Kakan och jag följde med per fot s.a.s. Det gick så bra så, han var väldigt pigg och glad. Efteråt borstade E på honom jättelänge och han stod bara och njöt (inte så vanligt när det gäller just honom).
Nu på kvällen har jag suttit med tävlingsterminen och försökt planera höstens tävlingar. Dels så tycker jag det är klent med dressyrtävlingar och dels inser jag att det sociala livet kommer få stryka på foten i höst (nu när vi har två ponnyer som ska tränas och tävlas).
Vad gäller träningar så blir det Jenny-träningar som vanligt en gång i veckan. Utöver det så kommer en av Jennys ga elever att ha träningar hos oss en gång i veckan och det ska vi delta på. Plus att vi ska försöka klämma in en dressyrträning i veckan också. Mycket skojig höst som ni hör :)

3 kommentarer:

Millan sa...

Får hästskötaren "jobba" kvar i höst då?! :D

PEWS sa...

Världens bästa tävlingsgroom är naturligtvis välkommen att "jobba" kvar :D KRAM

Millan sa...

Vad bra :D