tisdag 27 oktober 2009

Dag 1

som hästägare med tre hästar ;)
Eftersom Suddens fodervärd är sjuk så blev det tre hästar att klara av idag. Dessutom stod det klinikbesök på schemat också. Castor skulle på återbesök efter operationen. Dem blev jättenöjda med honom och det känns ju superskönt.

Zorino ville inte gå genom den enorma vattenpölen som är utanför en av dörrarna på stallet, när han skulle ut i sin hage i morse. Så personalen släppte honom i sjukhagen :(. När jag kom tillbaka från kliniken ledde jag ut honom bakvägen och gick runt stallet så han fick gå en stund i en riktig hage. När vi var klara med allt runtikring mat och mockning så gick vi ut på promenad i skogen. Då fick jag med Millans hjälp honom att gå i vattenpölen utanför dörren. Jag kan erkänna att det var helt annorlunda att leda Zorino på promenad i skogen jämfört med Sudden. Jag har massor att lära mig och det känns bara såå himla roligt - lite som att börja om från början :D
I morgon ska jag ringa hovslagaren och boka in en tid.
Den 14 nov är det "öppet hus" på kliniken i Stav. De har lördagsöppet och skänker alla pengarna den dagen till cancerforskningen till minne av en medarbetare som gick bort i cancer för ett tag sedan. Den dagen ska jag åka dit med Zorino och vaccinera honom tänkte jag. Dels bra att åka iväg och göra något och dels känns det bra att pengarna går till något bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dessutom är du hästägare till 3 (!!) otroligt fina hästar. Snacka om bingo! =)


/ Gbg-ryttaren